Uuteen Nissan JUKEen talvirenkaat ja lämpöpaketti 299 €

Uuden sukupolven Nissan JUKE

Uuteen Nissan JUKEen talvirenkaat ja lämpöpaketti 299 €*

Uusi Nissan JUKE alkaen nyt vain 20 590 €

Hyödynnä nyt helmikuun edut ja tule koeajamaan JUKE Nissan-liikkeissämme!

Urheilullinen crossover tekee vaikutuksen

Alkuperäinen Nissan JUKE rikkoi muotin ainutlaatuisella tyylillään. Nyt Nissan JUKE on jälleen valmis uudistamaan näkemyksesi urheilullisesta crossoverista. Uusi Nissan JUKE on hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Siinä on aiempaa suuremmat sisätilat ja enemmän tavaratilaa. Uusi JUKE tarjoaa Nissan Intelligent Mobility –teknologian kanssa uuden ketterämmän tavan ajaa. N-Design-varustetason avulla voit myös personoida uuden JUKEsi.

JUKE valmiina seikkailuun

Uuden Nissan JUKEn sisätilojen muotoilu keskittää hallintalaitteet tyylikkäästi ja toimivasti kuljettajan ympärille. Uuden Nissan JUKEn sisätilojen muotoilu asettaa kuljettajan toiminnan keskipisteeseen. Käyttäjäystävällinen huipputeknologia on sijoitettu intuitiivisesti sormiesi ulottuville. Kuljettajan ja etumatkustajien niskatuista tulee heidän henkilökohtaiset äänentoistolaitteensa. Urheilulliset istuimet ympäröivät sinut tukevasti. Auto on myös erittäin tilava ja ilmava, ja näkyvyys sen sisältä on loistava.


EU-yhdistetty kulutus ja CO2-päästöt (uusi mittaustapa, WLTP): Uusi Nissan JUKE -mallisto: 5,9-6,4 l/100 km, 135-145 g/km. Nissan JUKE alk. 20 590 € (sis. toimituskulut 600 €). Käyttöetu alk. 335 €, vapaa autoetu alk. 500 €.*Talvipaketti sisältää 17'' talvirenkaat kevytmetallivanteilla sekä moottori- ja sisätilalämmittimen. Tarjous on yhdistettävissä muiden Nissan-tarjousten kanssa ja voimassa yksityishenkilöille uusiin tilaus- ja kauppasopimuksiin 31.3.2020 asti. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Kuvan auto erikoisvarustein