Uuden Jaguarin ostajalle Jaguar Care –palvelu veloituksetta.

Uuden Jaguarin ostajalle Jaguar Care –palvelu veloituksetta!

Veloitukseton Jaguar Care -palvelu sisältyy uusien Jaguar -mallien omistajille sisältäen kolmen vuoden takuun ilman kilometrirajoitusta ja tiepalvelun lisäksi myös määräaikaishuollot kolmeksi vuodeksi (tai 100 tkm).

3 vuoden määräaikaishuollot

Jaguarin määräaikaishuollot veloituksetta ensimmäisten kolmen vuoden tai 100 000 kilometrin ajaksi. Koulutetut Jaguar huollon asiantuntijat huolehtivat, että autoilusi on huoletonta. Jaguar Caren veloituksettomat määräaikaishuollot sisältävät normaalit tarvikkeet ja tuntityöt moottori- ja mallikohtaisen huolto-ohjelman mukaisesti.

3 vuoden takuu

Kolmen vuoden valmistajan takuu tai 100 000 kilometriä, riippuen siitä kumpi tulee vastaan ensin. Jaguar omistajana nautit autosi dynaamisten ajo-ominaisuuksien ja kehittyneen alumiini-arkkitehtuurin lisäksi autoilun huolettomuudesta.

Valmistajan määrittämiin huolto-ohjelmiin kuuluvat muun muassa seuraavat tarvikkeet ja voiteluaineet: moottoriöljy, jarruneste, öljynsuodatin, ilmansuodatin, polttoainesuodatin, raitisilmasuodatin, tuulilasinpesuneste ja Ad Blue täyttö huollon yhteydessä. Jaguar Care ei sisällä huollon sijaisautoa tai normaaleja kuluvia osia kuten pyyhkijänsulkia, valopolttimoita, renkaita, jarrupaloja tai muita varaosia, jotka eivät sisälly valmistajan määrittelemään määräaikaishuolto-ohjelmaan. Jaguar Care ei myöskään sisällä esim. renkaiden kausivaihdoista aiheutuvia mahdollisia kuluja. Jaguar Care palveluun kuuluvat määräaikaishuollot tulee suorittaa valmistajan valtuuttamassa merkkihuollossa