Suositut Volkswagen Hyötyautot huoltoleasingilla kampanjahintaan!

Anna meidän huolehtia autostasi, jotta sinä voisit keskittyä tekoon! Hankkimalla uuden auton huoltoleasing-sopimuksella kiinteään kuukausihintaan, autoilet riskittömämmin ja autoilun kustannukset pysyvät täysin hallinnassa!

LänsiAutosta saat nyt suositut Volkswagen Hyötyautomallit kolmen vuoden huoltoleasing-sopimuksella edullisin kuukausihinnoin. Nyt kannattaa toimia, sillä kampanjahinnat ovat voimassa vain rajoitetun ajan. Tervetuloa koeajolle ja tekemään erinomaiset Volkswagen Hyötyautokaupat Kotkan, Kouvolan ja Lappeenrannan liikkeisiimme!

Alla mainitut kiinteät kuukausihinnat kolmelle vuodelle sisältävät mm.

  • 60 000 ajokilometriä
  • auton määräaikaishuollot
  • normaalista kulumisesta aiheutuvat teknikset korjaukset
  • kesä- ja talvirenkaat
  • tavaratilan vaneroinnin
  • uuden auton toimituskulut

Caddy PRO kolmeksi vuodeksi sisältäen huollot alk. 369 €/kk + alv.*

Umpipakettiauto 2,0 TDI 55 kW

Volkswagen Hyötyautomalliston kompaktein vaihtoehto on luotettava ja muuntautumiskykyinen Caddy. Caddy PRO-mallissa vakiona mm. vakionopeussäädin, Climatic-ilmastointi, Hill Hold -mäkilähtöavustin, takapariovet, kuljettajan istuimen korkeudensäädin ja Comfort-paketti.

Tutustu lisää Caddyyn

Transporter PRO kolmeksi vuodeksi sisältäen huollot alk. 419 €/kk + alv.*

Umpipakettiauto 2,0 TDI 84 kW

Mukautuva, turvallinen ja taloudellinen Transporter on kehittynyt jo 70 vuotta tehtäviensä mukana! Transporter-umpipakettiauton laadukas ohjaamo ja suuri tavaratila tekevät vaikutuksen toiminnallisuudellaan ja monipuolisuudellaan. Transporter PRO -mallissa vakiona mm. vakionopeussäädin, ohjauspyörän syvyyden- ja korkeudensäätö, kuljettajan istuimen korkeuden- ja ristiselänsäätö sekä polttoainekäyttöisen lisälämmittimen ajastinkello.

Tutustu lisää Transporteriin

Crafter kolmeksi vuodeksi sisältäen huollot alk. 429 €/kk + alv.*

Umpipakettiauto 30 2,0 TDI 75 W

Uuden Crafterin monipuolisesta ja helposti räätälöitävästä mallistosta löydät sopivan ratkaisun yrityksesi kaikkiin kuljetustarpeisiin. Crafteriin tavaratilaan (9,9-18,4 m³) mahtuvat myös suuremmatkin kuormat. Crafter valittiin vuoden pakettiautoksi vuonna 2017!

Tutustu lisää Crafteriin

Caddy PRO CO2-päästöllä 124 g/km. Crafter 30 CO2-päästöllä 193 g/km. Transporter PRO CO2-päästöllä 159 g/km. *Yllä mainitut huoltoleasing-hinnat ovat sopimuskaudelle 36 kk/60 000 km, 1. kk-erä/käsiraha 3 500 €. Hintoihin lisätään alv. 24 %. Huoltoleasing-tarjoukset ovat voimassa 30.6.2018 saakka. Ei koske suurasiakaskauppoja. Kuvan autot erikoisvarustein.