Suomalaisten kestosuosikki Toyota Corolla on uudistunut

Suomalaisten kestosuosikki Toyota Corolla on uudistunut

Uusi Toyota Corolla on noussut vauhdilla suomalaisten suosikkiautojen kirkkaimpaan joukkoon. Jo 12. sukupolven Corollan saa 1.2-litraisella bensaturbolla tai itselataavalla hybridinä, josta on kaksi tehoversiota. Isommassa, 2.0-litraisessa versiossa tehoa on 180 hevosvoiman verran ja valtava määrä houkuttelevia Safety Sense -turvavarusteita.

Esimerkiksi Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Style Business:

LänsiAuto huoltoleasing 48 kk / 80 tkm -sopimuksella 498 €/kk, sis. alv. Vapaa autoetu 680 €/kk Käyttöetu 515 €/kk

LänsiAuton huoltoleasing sisältää:

  • Määräaikaishuollot ja normaali tekninen kuluminen
  • Kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä niiden kuluminen
  • Ensirekisteröinti ja katsastukset
  • Auton toimituskulut
  • Nimetty asiakasvastuullinen yhteyshenkilö
  • Ylikilometriveloitus 16 snt (sis. alv)

Uusi Corolla on paitsi mukava, taloudellinen ja vähäpäästöinen. Itse asiassa se on jopa täysin päästötön silloin, kun auton hybriditekniikka hyödyntää pelkästään sähkömoottoria. Uudella Corollalla voit ajaa huoletta. Uutuuden 1,8-litraiseen moottorin perustuva hybridivoimalinja vastaa ripeästi kuljettajan toivomuksiin tehden ajosta helppoa ja vaivatonta. Enemmän tehoa kaipaaville tarjolla on myös 2,0-litraiseen moottoriin perustuva 180-hevosvoimainen hybriditekniikka sekä Hatchback- että Touring Sports -malliin. Ajo on moottorivalinnasta riippumatta nautinnollista ja taloudellista kaikissa ajotilanteissa – siitä pitävät huolen jäykkä kori, matala painopiste ja monivarsituettu taka-akselisto. Pitkätkin ajomatkat taittuvat huolettomasti Toyotan itselataavalla hybridillä, sillä autoa ei ole tarvetta ladata erikseen.

Corolla Sports Touring –farmarikorimalli on erinomainen valinta monikäyttöistä tilaa tarvitsevalle. Lähes 600-litraiseen tavaratilaan mahtuu paljon tavaraa. Lisäksi se on helppo laajentaa jopa 1600-litraiseksi takaistuimet kääntämällä.

Jokaisen Corollan vakiovarusteluun kuuluu Toyotan Safety Sense –turvavarusteet, joiden uusin sukupolvi sisältää Pre Collision -järjestelmän (tunnistaa jalankulkijat ja pyöräilijät), mukautuvan vakionopeussäätimen, kaistavahdin ohjausavustimella, liikennemerkkien tunnistuksen sekä automaattiset kaukovalot. Lisäksi Corollan uuden sukupolven myötä esitellään aktiivinen kaistanseuranta (LTA) -toiminto, joka nostaa ajamisen pykälää lähemmäs automaattista ajamista. Yhdessä mukautuvan vakionopeussäätimen kanssa aktiivinen kaistanseuranta pystyy seuraamaan kaistamerkintöjä ja edellä kulkevaa autoa avustaen kuljettajaa näin turvallisempaan ajamiseen. Aktiivinen kaistanseuranta on vakiovarusteena kaikissa automaattivaihteisissa Corolla-malleissa.