Opelilla monia uutuuksia Frankfurtin autonäyttelyssä

OPELILLA MONIA UUTUUKSIA FRANKFURTIN AUTONÄYTTELYSSÄ

Opel esitteli Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä syyskuussa valtavan määrän uutuusmalleja. Täysin uuden Corsan, uudistuneen Astra-malliston ja Opelin ensimmäisen ladattavan hybridin, Grandland X PHEV:n ohella kirkkaimmat salamavalot keräsi täyssähköinen Opel Corsa-e, jonka ensimmäisten koeajajien joukossa on Opelin brändilähettiläs, Liverpool FC:n päävalmentaja Jürgen Klopp.

Joka toinen syksy Frankfurt kerää kansainvälisellä autonäyttelyllään koko alan huomion. Saksalaismerkkinä Opel on luonnollisesti aina mukana niin sanotussa kotinäyttelyssään - todellisuudessa Rüsselsheimin pääkonttori sijaitsee parinkymmenen kilometrin päässä messualueesta.

TÄYSIN UUSI CORSA-E

Opelilla oli tällä kertaa paljon esiteltävää. Kansainvälinen lehdistö ja messuvieraat pääsivät tutustumaan ensimmäistä kertaa täysin uuteen Opel Corsa -mallistoon, jonka polttomoottoriversiot saapuvat Suomeen alkuvuodesta.

Polttomoottorilla varustettuja malleja suuremman huomion keräsi täyssähköinen Corsa-e, jonka Opelin pääjohtaja Michael Lohscheller esitteli lehdistölle yhdessä Opelin pitkäaikaisen brändilähettilään, tänä vuonna jalkapallon Mestarien Liigan voittaneen Liverpool FC:n päävalmentaja Jürgen Klopp. Täyssähköisen Opel Corsa-e:n toimintamatka on 330 km (WLTP-mittaustavalla).

Opel Corsa-e Executive 136 automaatti

  • LänsiAuto huoltoleasing 459 €/kk alv 0 % (48 kk / 80 tkm)
  • Vapaa autoetu 690 €/kk
  • Käyttöetu 565 €/kk

UUSI GRANDLAND X PHEV

Opel tuo nyt myös ladattavien katumaasturien markkinoille erittäin kiinnostavan uutuuden. Grandland X PHEV on Opelin kaikkien aikojen ensimmäinen ladattava hybridi. Sen toimintamatka sähkökäyttöisenä on 59 km ja CO2-päästöt alhaisimmillaan 29 g/km. Markkinoiden muihin ladattaviin hybrideihin verrattuna Grandland X PHEV on poikkeuksellisen tehokas - 1.6-litrainen bensiinimoottori ja kaksi sähkömoottoria tekevät uutuusmallista 300-hevosvoimaisen. Se on lisäksi nelivetoinen ja automaattivaihteinen.

Opel Grandland X PHEV Executive 300 Turbo A8 AWD LänsiAuto huoltoleasing 519 €/kk alv 0 % (48 kk / 80 tkm) Vapaa autoetu 910 €/kk Käyttöetu 745 €/kk)

Myös Astra-mallisto uudistuu ja uusin sukupolvi oli koko kansan tutkittavana koko näyttelyn ajan. Ensimmäiset uudet Astrat saapuvat Suomeen marraskuussa ja hinnat julkistetaan lähiviikkoina.

Suomalaista lehdistöä kiinnosti Opelin osastolla myös kovasti näyttävä Opel Corsa-e Rally. Kyseessä on maailman ensimmäinen tehdasvalmisteinen, täyssähköinen ralliauto, jolle on tarjolla oma rallisarja. ADAC e-Rally -sarja käynnistyy jo kesällä 2020, ja sitä ajetaan Saksan rallimestaruussarjan yhteydessä.