Opel Insignia kasvattaa suosiotaan työsuhdeautona

Opel Insignia kasvattaa suosiotaan työsuhdeautona

Opelin palkittu Insignia-mallisto on yhä suositumpi vaihtoehto uutta työsuhdeautoa hankittaessa. Uusimman 1.6-litraisen ja 200-hevosvoimaisen bensamoottorin saa edullisella 515 euron käyttöedulla tai 680 euron vapaalla autoedulla. LänsiAuton huoltoleasing -sopimuksella uutuuden saa 585 euron (sis. alv) kuukausihintaan (48 kk/80 tkm).

Opel Insignia Sports Tourerin saat nyt LänsiAuton huoltoleasing-sopimuksella edulliseen hintaan: Sis. alv, sopimusaika 48 kk/80 tkm.

Opel Insignia Sports Tourer Innovation 1.6 Turbo S/S 200 hp AT6 vain 585 €/kk

Jo entuudestaan laaja Insignia-mallisto sai vuoden vaihteessa uuden tulokkaan. 1.6-litrainen 200-hevosvoimainen moottori tarjoaa hyvin vääntöä ja on saatavana sekä kuusiportaisella manuaalivaihteistolla että kuusinopeuksisella automaattivaihteistolla. Uutuus täyttää jo nyt tiukat, syyskuussa voimaan tulevat Euro 6d-TEMP -päästöstandardit, johon kuuluu muun muassa todellisia ajonaikaisia päästöjä mittaava RDE-testimenetelmä.

Insignia on houkuttava vaihtoehto työsuhdeautoilijoille runsaan vakiovarustelun ansiosta. Se on saatavana edistyksellisillä IntelliLux LED Matrix -ajovaloilla ja palkituilla, ergonomisilla AGR-istuimilla. Insignian vakiovarusteluun kuuluu muun muassa aktiivinen kaistallapitoavustin, automaattinen hätäjarrutus alhaisissa nopeuksissa ja jalankulkijan tunnistusjärjestelmä. Lisävarustevalikoimaan kuuluvat muun muassa edistynyt pysäköintiavustin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä ja 360 asteen näkymän tarjoava kamerajärjestelmä.

Insignia on kilpailijoihin verrattuna yksi luokkansa suurimmista malleista niin pituudeltaan, leveydeltään kuin korkeudeltaan. Sports Tourer- ja Country Tourer -malleissa tavaratila on kasvatettavissa 560 litrasta jopa 1 655 litraan.