Opel Grandland X on entistäkin houkuttavampi vaihtoehto

Opel Grandland X on entistäkin houkuttavampi vaihtoehto

Opelin suositun X-malliston suurin vaihtoehto, Grandland X päihittää monet kilpailijat suurella tavaratilallaan ja runsaalla varustelullaan. Uusin moottorivaihtoehto on kesäkuussa liikkeisiin saapuva 180-hevosvoimainen bensamoottori hienostuneella, 8-vaihteisella automaattivaihteistolla. Uutuuden ennakkomyynti on käynnistynyt.

Esimerkiksi Grandland X Executive 180 A:

LänsiAuto huoltoleasing 48 kk / 80 tkm -sopimuksella 599 €/kk, sis. alv. Vapaa autoetu 760 €/kk Käyttöetu 595 €/kk

LänsiAuton huoltoleasing sisältää:

  • Määräaikaishuollot ja normaali tekninen kuluminen
  • Kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä niiden kuluminen
  • Ensirekisteröinti ja katsastukset
  • Auton toimituskulut
  • Nimetty asiakasvastuullinen yhteyshenkilö
  • Ylikilometriveloitus 16 snt (sis. alv)

Opelin mallistomuutos on tehnyt myös Grandland X -mallistosta entistäkin kiinnostavamman vaihtoehdon tilavaa ja erittäin hyvin varusteltua katumaasturia etsivälle. Jo Comfort-varustetasoon kuuluu muun muassa pysäköintitutkat eteen ja taakse, Apple CarPlay and Android Auto-valmius ja automaatti-ilmastointi. Innovation Plus -varustaso tuo mukanaan lisäksi AFL LED -ajovalot, sähkötoimisen handsfree-takaluukun ja lukuisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä kuten vireystilan valvonnan, etutörmäyksen varoituksen, hätäjarrutuksen jalankulkijan tunnistuksella ja kaistallapitoavustimen.

Kaikkein vaativimman valinta on Grandland X Executive, joka hemmottelee kuljettajaa sähköisesti säädettävällä, muistitoiminnoin varustetulla istuimella ja nahkaverhoilluilla urheiluistuimilla. Etuistuimet on myös ilmastoidut. Navigointijärjestelmää on helppo seurata 8-tuumaiselta kosketusnäytöltä ja kuljettajan apuna ovat myös 360-asteen panoraamakamera ja sivupeilien katvehälytys.

Grandland X -mallisto kasvaa kesäkuussa uudella, erittäin mielenkiintoisella moottorivaihtoehdolla. Olemassaoleva 130-hevosvoimainen bensamoottori saa rinnalleen 180-hevosvoimaisen tehopakkauksen - molemmat ovat saatavilla kahdeksanvaihteisella automaattivaihteistolla. Myös dieselvaihtoehtoja on kaksi - 130- ja 177-hevosvoimainen.