Katso erikoishinnoitellut nopean toimituksen Land Rover -mallit – ETUSI JOPA 12 200 €

Katso erikoishinnoitellut nopean toimituksen Land Rover -mallit

ETUSI JOPA 12 200 €

Nyt rajoitettu erä erikoishinnoiteltuja Land Rover -malleja nopeaan toimitukseen – etusi mallista riippuen jopa 12 200 €. Tutustu valikoimaan alempana ja pyydä tarjous Sinua kiinnostavasta autosta!

Haastavasta tilanteesta huolimatta LänsiAutossa auton vaihto uudempaan tai muuten vain sopivampaan autoon käy nopeasti ja turvallisesti! Asioiminen onnistuu kotoa käsin sähköpostitse, verkkosivujemme chatissa tai puhelimitse – ja mikäli haluat koeajaa auton, voimme toimittaa sen kotiisi. Kysy lisää myyjiltämme!

Hyödynnä 3 kk lyhennysvapaa!

Tarjoamme nyt 3 kuukauden lyhennysvapaan ilman lisäkuluja.* Halutessasi voit maksaa ensimmäisen erän vasta syyskuussa 2020!

Land Rover Discovery -mallit
Autoja rajoitettu erä. *3 kk lyhennysvapaa koskee uusia osamaksurahoituksia. Rahoitusyhtiö esim. Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, 00020 NORDEA. Tarjoukset ja hinnat koskevat rajoitettua erää autoja ja ovat voimassa vain yksityisasiakkaiden uusiin kauppasopimuksiin 30.6.2020 asti. Etämyynti on mahdollista vain rekisteröityihin esittely- ja vaihtoautoihin.