LänsiAuton sähköinen huollon ajanvaraus on täysin uudistunut

LänsiAuton sähköinen huollon ajanvaraus on täysin uudistunut

Huollon sähköinen ajanvarauksemme on täysin uudistunut. Uudistus tarjoaa sujuvamman käyttökokemuksen niin puhelimella kuin tietokoneella. Varaustyökalustamme löydät rekisterinumerolla ajankohtaiset huoltopakettien ja lisäpalveluiden hinnat juuri sinun autollesi – ajan voit varata puolen tunnin tarkkuudella!

Laadukasta ja sujuvaa merkkihuoltopalvelua jopa 9 automerkille

Tutustu uudistettuun huollon ajanvaraukseemme täältä

Monipuoliset merkkihuoltopalvelut

Monipuoliset merkkihuoltopalvelut

LänsiAutosta löydät ammattitaitoisen merkkihuollon autosi jokaiseen tarpeeseen ja takaat autollesi parhaan mahdollisen huolenpidon: teemme edustamiemme merkkien määräaikais-, kausi- ja takuuhuollot sekä myös mm. moottori-, voimansiirto- ja jarrukorjaukset, autosähkötyöt, ilmastointilaitteiden huollot ja renkaidenvaihdot rautaisella ammattitaidolla.

Toimiva varaosamyynti

Meiltä löydät myös laadukkaat varaosat kaikilta edustamiltamme merkeiltä. Iso valikoima varaosia on saatavilla liikkeistämme nopeaan toimitukseen – ja suurena merkkiliikeketjuna saamme harvinaisempiakin varaosia tarvittaessa pikatoimituksena kaikilta päämiehiltämme. Huollamme autosi alkuperäisillä- tai alkuperäistä vastaavilla varaosilla.

Ammattitaitoinen korikorjaus

Peltivaurioiden korjaamisessa voit asioida suoraan LänsiAuton kanssa: suoritamme vahinkotarkastukset vakuutusyhtiöiden hyväksymällä tavalla ja avustamme tarvittaessa myös vahinkoilmoituksen laatimisessa. Korikorjaamomme palvelevat ammattitaidolla kaikilla paikkakunnilla kaikkien merkkien korjaustöissä.