LänsiAuto Vantaa on yksi Suomen parhaista Opel-liikkeistä

Opel palkitsee joka vuosi Suomen parhaat Opel-jälleenmyyjät arvostetulla Opel Customer Excellence Award -palkinnolla. Yksi vuoden 2018 kolmesta palkitusta liikkeestä oli LänsiAuto Oy Vantaa.

opel customer exellence award vantaa 2018

Opel palkitsee joka vuosi edellisvuoden aikana parhaiten menestyneet jälleenmyyjät, jotka ovat oikeutettuja käyttämään Opel Customer Excellence Award -tunnusta seuraavan vuoden ajan. Palkinnon tärkein kriteeri on asiakastyytyväisyys sekä automyynnin että jälkimarkkinoinnin osalta. Jokaisen asiakaskäynnin ja -kokemuksen on oltava sellainen, että asiakas on valmis suosittelemaan liikettä muillekin. Asiakastutkimuksen lisäksi liikkeisiin tehdään ”mystery shopping” -käyntejä, joista ei informoida etukäteen. Tunnuksen saaminen edellyttää myös myyntitavoitteiden saavuttamista.

”Vuosi 2017 oli Opelille ainutlaatuinen. Toimme 7in17-tuotestrategian mukaisesti markkinoille valtavan määrän uutuusmalleja, kuten esimerkiksi Opel Insignian ja uudet katumaasturit Opel Crossland X:n ja sen isoveljen Opel Grandland X:n. Mallistomme on nyt erittäin kilpailukykyinen ja uutuudet ovat tuoneet liikkeisiin paljon uusia asiakkaita”, Opel Finlandin toimitusjohtaja Rami Kittilä summaa.

Ensiluokkainen palvelu ja asiakkaan yksilöllisten tarpeiden huomioiminen ovat Kittilänkin mukaan keskiössä joka ikisessä asiakaskohtaamisessa. ”Edellytämme jälleenmyyjiemme tarjoavan asiakkailleen aina parasta mahdollista palvelua”, Kittilä sanoo.

LänsiAuto Oy:n toimitusjohtaja Tommi Köninki on iloinen liikkeen saamasta tunnustuksesta. ”Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeä asia. Korkealaatuisen palvelun on oltava itsestäänselvyys jokaisessa kohtaamisessa – tyytyväinen asiakas on erinomainen käyntikortti, sillä positiivisista kokemuksista kerrotaan helposti eteenpäin. Uuden asiakkaan hankkiminen on myös kalliimpaa ja usein vaikeampaa kuin uskollisen asiakkaan pitäminen.”

”Haluan kiittää LänsiAuto Vantaan henkilökuntaa hyvin tehdystä työstä. Opelin uusiutuneen malliston myötä meillä on erinomaiset eväät jatkaa tätä työtä ja menestyä myynnillisesti ja laadullisesti myös tänä vuonna”, Köninki summaa.

Teksti ja kuvat: Opel Finland