LänsiAuto ostaa pääkaupunkiseudun Honda-liiketoiminnot Veholta

LänsiAuto ostaa pääkaupunkiseudun Honda-liiketoiminnot Veholta

  • Veho Oy Ab ja LänsiAuto Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta.
  • Sopimuksen mukaan LänsiAuto Oy ostaa Vehon pääkaupunkiseudun Honda -liiketoiminnan 31.5.2019. LänsiAuto aloittaa Honda-jälleenmyynnin autotaloissaan Helsingin Herttoniemessä ja Espoon Suomenojalla sekä valtuutetun Honda-huollon Vantaalla.
  • Vehon pääkaupunkiseudun Honda-henkilökunta siirtyy LänsiAutoon vanhoina työntekijöinä.

Veho Oy Ab ja LänsiAuto Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta koskien Vehon pääkaupunkiseudun Honda-liiketoimintaa. Veho panostaa vahvasti Mercedes-Benz henkilö- ja hyötyajoneuvoliiketoimintojen kehittämiseen Suomessa ja Ruotsissa. Liiketoimintakaupalla taataan Honda-asiakkaille ensiluokkainen palvelu myös jatkossa. LänsiAuto on viime vuosina keskittänyt liiketoimintaansa harvempiin merkkeihin. Honda on ollut sille keskeinen merkkiedustus jo 20 vuoden ajan.

”Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautomalliston laajentumisen myötä tulemme keskittymään Mercedeksen kasvutavoitteiden sekä erinomaisen asiakaskokemuksen toteuttamiseen. Olemme iloisia Honda-asiakkaidemme puolesta LänsiAuton jatkaessa myyntiä ja huoltoa pääkaupunkiseudulla”, kertoo Vehon Suomen henkilö- ja pakettiautoliiketoimintojen johtaja Kari Halonen.

”Tämä kauppa on LänsiAuton strategian mukainen: sen jälkeen olemme pääkaupunkiseudun ainoa Honda-jälleenmyyjä – ja samalla Suomen suurin: edustamme Hondaa myös Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Tulemme investoimaan Hondan näkyvyyteen ja haluttavuuteen Etelä-Suomessa yhdessä maahantuojan kanssa”, sanoo LänsiAuton toimitusjohtaja Tommi Köninki.

Veho on suomalainen 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltiassa. Vehon merkki- ja mallivalikoimasta löytyy jokaiselle ja jokaiseen tilanteeseen sopiva auto, huolto, varaosa tai autonvuokraus. Yrityksille Veho tarjoaa monipuoliset palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Joskus auton omistaminen ei ole paras vaihtoehto, silloin käytettävissä ovat Vehon liikkuvuuspalvelut.