Land Roverin uudet ladattavat hybridit nyt myynnissä: alk. 54 390 €

Range Rover Evoque ja Land Rover Discovery Sport ovat nyt tilattavissa ladattavina hybrideinä!

Range Rover Evoque ja Land Rover Discovery Sport ovat nyt tilattavissa 309 hevosvoimaisina, nelivetoisina, ladattavina hybrideinä (PHEV), joiden CO2-päästöt ovat alkaen 32 g/km ja toimintamatka sähköllä jopa 66 km. Uusi 200 hevosvoimainen Ingenium-bensiinimoottori ja tasaisesti vaihtava uusi 8-nopeuksinen automaattivaihteisto yhdistettynä 109 hv:n sähkömoottoriin taka-akselilla tuottavat alhaisen polttoaineenkulutuksen, erinomaisen suorituskyvyn ja Land Roverille ominaisen nelivedon

Taloudellisuutta korostaa WLTP-normien mukainen polttoaineen kulutus 1,4L/100 km ja CO2-päästöt 32 g/km. Sähköllä kuljettava matka yhdellä latauksella on jopa 66km ja enimmäisnopeus vaikuttavat 135 km/h.

Ladattava hybridi P300e on saatavilla kaikkiin varustetasoihin.

Hyödynnä 3 kuukauden lyhennysvapaa!

Valitessasi osamaksurahoituksen tarjoamme nyt 3 kk:n lyhennysvapaan* – voit halutessasi maksaa ensimmäisen erän vasta syysokuussa 2020.

Tutustu uutuuksiin lisää alempana!Koronaviruksen ennaltaehkäisy ja varautuminen LänsiAutossa

Koronaviruksen ennaltaehkäisy ja varautuminen LänsiAutossa Koronavirusepidemia sekä sen hidastamiseen tähtäävät toimenpiteet vaikuttavat tällä hetkellä meihin kaikkiin. LänsiAuton autotalot – sekä automyynti että huoltopalvelut – ovat avoinna normaalisti. Teemme kaikkemme, että asiakaspalvelumme toimii sujuvasti sekä mahdollisimman turvallisesti asiakkaillemme ja henkilökunnallemme myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Olemme LänsiAutossa varautuneet koronaviruksen (COVID-19) ennaltaehkäisyyn viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti.

Ajantasaiset liikekohtaiset automyynnin ja huollon aukioloajat löydät täältä

Autokaupat kotisohvalta

Haastavasta tilanteesta huolimatta LänsiAutossa auton vaihto uudempaan tai muuten vain sopivampaan autoon käy nopeasti ja turvallisesti! Kaupat onnistuvat kotoa käsin sähköpostitse, verkkosivujemme chatissa tai puhelimitse – ja mikäli haluat koeajaa auton, voimme toimittaa sen kotiisi. Kysy lisää myyjiltämme!

Discovery Sport ladattava hybridi mallisto alkaen 54 390 €

VIRTAA SUUREMPAAN SEIKKAILUUN

Uusi Land Rover Discovery Sport P300e on ladattava hybridi, joka kulkee puhtaasti pelkällä sähköllä jopa 62 kilometriä. Käytössäsi on yhteensä 309 seikkailuhenkistä hevosvoimaa, ainutlaatuinen nelivetojärjestelmä ja vaikuttavasti viimeistellyt, monikäyttöiset sisätilat koko perheelle.

Varusteina mm.:

 • Täys-LED-ajovalot
 • 18” kevytmetallivanteet
 • 10” Touch Pro kosketusvärinäyttö
 • Peruutuskamera ohjauslinjoin
 • Pysäköintietäisyyden ilmaisin edessä ja takana
 • Kaistallapitoavustin

Range Rover Evoque ladattava hybridi mallisto alkaen 55 249 €

HILJAINEN, MUTTEI HUOMAAMATON

Uusi ladattava hybridi Range Rover Evoque P300e tarjoaa ylivoimaisen yhdistelmän sähköistä liikkumista ja nelivetoista suorituskykyä. Voit ajaa jopa 66 kilometriä pelkällä sähköllä, ladata akun 80 % täyteen vain 30 minuuutissa (DC) ja nauttia Range Roverin jäljittelemättömästä tyylistä tien kunnosta riippumatta.

Varusteina mm.:

 • Täys-LED-ajovalot
 • 18” kevytmetallivanteet
 • Esiin taittuvat ovenkahvat
 • 10” Touch Pro kosketusvärinäyttö
 • Peruutuskamera ohjauslinjoin
 • Pysäköintietäisyyden ilmaisin edessä ja takana
 • Kaistallapitoavustin
Discovery Sport P300e Plug-in Hybrid, hinta 54.389,98 € sisältäen toimituskulut 600 €. Malliston yhdistetty kulutus 1,6–2,0 l/100 km, CO2-päästöt 36–44 g/km. Range Rover Evoque P300e Plug-in Hybrid, hinta 55.249,03 € sisältäen toimituskulut 600 €. Malliston yhdistetty kulutus 1,4–1,7 l/100 km, CO2-päästöt 32–38 g/km. Kuvien autot erikoisvarustein. *3 kk lyhennysvapaa koskee uusia osamaksurahoituksia. Rahoitusyhtiö: Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, 00020 NORDEA. Tarjous koskee vain yksityisasiakkaiden uusia tilaus- ja kauppasopimuksia ja on voimassa 30.6.2020 saakka. Kuvan auto erikoisvarustein.