Jaguar I-PACE huolettomalla yksityisleasingillä 999 €/kk – tutustu LänsiAuto Yksityisleasingiin

Lisäksi vuoden lataukset kaupan päälle!

JAGUAR I-PACE HUOLETTOMALLA YKSITYISLEASINGILLÄ 999 €/KK – TUTUSTU LÄNSIAUTO YKSITYISLEASINGIIN

Jaguar I-PACE SE nyt täyden palvelun LänsiAuto Yksityisleasing –sopimuksella 999 euron kuukausihintaan! Sopimus sisältää 36 kk / 30 000 km.

Tutustu lisää LänsiAuto Yksityisleasingiin alempana!

JAGUAR I-PACEEN NYT VUODEN LATAUKSET KAUPAN PÄÄLLE!

Antaudu voiman ja brittiläisen ylellisyyden vietäväksi. Erikoisetuna Vuoden Auto 2019 –voiton kunniaksi tarjoamme nyt täyssähköisen Jaguar I-PACEn ostajalle vuoden lataukset kaupan päälle.*

SÄHKÖISTÄVÄ AJOELÄMYS

Jaguar I-PACE SE alkaen 92 645 €

Jokainen Jaguar on jotain muuta kuin yksikään toinen auto. Siirtyminen täyssähköiseen luokkaan ei muuta tätä tosiasiaa. Puhtaalta pöydältä suunniteltu Jaguar I-PACE on ennen kokematon sähköauto BEV-kategoriaan (Battery Electric Vehicle). Katseet vangitseva ulkonäkö ja ainutlaatuinen suorituskyky tekevät siitä maailman halutuimman viisipaikkaisen sähköurheiluauton.

TÄRKEIMMÄT VAKIOVARUSTEET

 • Premium täys-LED-ajovalot ja signature -huomiovalot
 • AWD neliveto
 • ASPC haastavien olosuhteiden pidonhallinta
 • JaguarDrive Control –hallintajärjestelmä
 • Park paketti 360°
 • Drive-paketti
 • Istuinten Ebony Grained nahkaverhoilu
 • Etuistuinten sähkösäädöt 10 x 10 ja muistitoiminto
 • 20” alumiinivanteet
 • Lämpösäteilya suodattava tuulilasi
 • Sähköisesti taittuvat ulkopeilit, automaattinen himmennys ja maavalot
 • Takaluukun sähköinen avaus- ja sulkutoiminto
 • Takaluukun spoileri

HUOLETONTA AUTOILUA LÄNSIAUTO YKSITYISLEASINGIN AVULLA!

Täyden palvelun LänsiAuto Yksityisleasing tarjoaa nyt houkuttelevan tavan hankkia auto – ei käsirahaa, ei riskiä! Yksityisleasingsopimus sisältää kaikki auton käyttöön liittyvät kustannukset ja palvelut pois lukien polttoainekulut, pesut, vakuutuskulut ja vuotuinen ajoneuvovero. Auton hankintaa varten et tarvitse käsirahaa! Maksat vain kiinteää kuukausierää joka kattaa kaikki autoilun kiinteät kulut.

Nyt saat täyssähköisen Jaguar I-PACE SE:n hintaan 999 €/kk (36 kk / 30 tkm)*

Tutustu tarkemmin LänsiAuto Yksityisleasingiin

UUDEN JAGUARIN OSTAJALLE JAGUAR CARE –PALVELU VELOITUKSETTA!

Veloitukseton Jaguar Care -palvelu sisältyy uusien Jaguar -mallien omistajille sisältäen kolmen vuoden takuun ilman kilometrirajoitusta ja tiepalvelun lisäksi myös määräaikaishuollot kolmeksi vuodeksi (tai 100 tkm).

3 vuoden määräaikaishuollot

Jaguarin määräaikaishuollot veloituksetta ensimmäisten kolmen vuoden tai 100 000 kilometrin ajaksi. Koulutetut Jaguar huollon asiantuntijat huolehtivat, että autoilusi on huoletonta. Jaguar Caren veloituksettomat määräaikaishuollot sisältävät normaalit tarvikkeet ja tuntityöt moottori- ja mallikohtaisen huolto-ohjelman mukaisesti.

3 vuoden takuu

Kolmen vuoden valmistajan takuu tai 100 000 kilometriä, riippuen siitä kumpi tulee vastaan ensin. Jaguar omistajana nautit autosi dynaamisten ajo-ominaisuuksien ja kehittyneen alumiini-arkkitehtuurin lisäksi autoilun huolettomuudesta.

TÄYDEN PALVELUN JAGUAR-HUOLTO.

LänsiAuto on täyden palvelun Jaguar -liike – oli toiveissasi sitten uuden auton hankinta tai sen huoltaminen. Meiltä löydät ammattitaitoisen merkkihuollon autosi jokaiseen tarpeeseen ja takaat autollesi parhaan mahdollisen huolenpidon: teemme määräaikais-, kausi- ja takuuhuollot sekä myös mm. moottori-, voimansiirto- ja jarrukorjaukset, autosähkötyöt, ilmastointilaitteiden huollot ja renkaidenvaihdot rautaisella ammattitaidolla.

Käyttämällä valtuutettua merkkihuoltoa varmistat kaikkien tarvittavien tarkastuksien tapahtumisen ajallaan ja käytössä on autosi huoltoon tarvittavat erikoistyökalut sekä koulutettu henkilökunta. Lämpimästi tervetuloa!

VARAA JAGUAR-HUOLTO

2019 WORLD CAR OF THE YEAR

Maailmanlaajuinen myyntimenestys Jaguar I-Pace on voittanut 62 palkintoa vuoden aikana markkinoille tulostaan. Viimeisimpänä I-Pace ansaitsi 2019 Vuoden Auto Maailmassa (2019 World Car of the Year) –tittelin, joka on yksi autoalan arvostetuimmista tunnustuksista. Täyssähköinen Jaguar I-PACE saavutti samalla historiallisen kolmoisvoiton 2019 World Car Awards –ehdokkaiden joukossa.
I-PACE:n kolmoisvoitto koostui 2019 World Car of the Year, World Car Design of the Year ja World Green Car awards –palkinnoista. Jaguarin täyssähköinen SUV on ensimmäinen kolmoisvoiton saavuttanut automalli kilpailun 15-vuotisen historian aikana. Kyseessä on jo toinen PACE –malliston Jaguar, joka voitti arvostetut World Car of the Year ja World Car Design of the Year –palkinnot, seuraten F-PACE:n voittoa vuonna 2017.Jaguar I-PACE SE. Kokonaishinta alkaen 92 645,25 €. *Hintaesimerkin sopimuspituus 36 kk / 30 tkm. Sopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Kampanja on voimassa rajoitetun ajan. LänsiAuto Yksityisleasing on Axus Finland Oy:n yksityisleasingtuote. Myös muita sopimuspituuksia saatavilla, kysy lisää myyjältäsi. **Vuoden lataukset kaupanpäälle -kampanjassa saat 750 euron arvosta latausetua Jaguar Plugsurfing julkiseen latausverkostoon, joka kattaa Suomessa yli 1200 latauspistettä (mm. Fortum ja Virta latauspisteet). Latausetu on voimassa 12kk rekisteröinnistä. Etu on laskettu 15 000 km ajosuoritteen mukaan käyttäen WLTP-mukaista kulutusta. Etu on voimassa uusiin yksityishenkilöiden asiakastilauksiin 31.12.2019 asti. Kuvien autot erikoisvarustein.