Jaguar I-PACE jatkaa voittokulkuaan – uusimpana kolmoisvoitto 2019 Vuoden Auto Maailmassa kategorioissa

Jaguar I-Pace on Vuoden Auto 2019 Euroopassa!

Täyssähköinen Jaguar I-PACE saavutti historiallisen kolmoisvoiton 2019 World Car Awards –ehdokkaiden joukossa. I-PACE:n kolmoisvoitto koostui 2019 World Car of the Year, World Car Design of the Year ja World Green Car awards –palkinnoista. Jaguarin täyssähköinen SUV on ensimmäinen kolmoisvoiton saavuttanut automalli kilpailun 15-vuotisen historian aikana. Kyseessä on jo toinen PACE –malliston Jaguar, joka voitti arvostetut World Car of the Year ja World Car Design of the Year –palkinnot, seuraten F-PACE:n voittoa vuonna 2017.

Tämä viimeisin kolmen voiton sarja tuli maailmanlaajuisen tuomariston toimesta, johon osallistui 86 autotoimittajaa 24 maasta. Vain viikkoja sitten I-PACE valittiin myös Euroopan Vuoden autoksi (Car of The Year). Voitot vahvistavat Jaguar I-PACE:n asemaa maailman halutuimpana premium-täyssähköautona.

Muotoiltu ja suunniteltu Iso-Britanniassa, Jaguar I-PACE on maailmanlaajuinen myyntimenestys, yli 11 000 autoa on luovutettu asiakkaille*. I-PACE houkuttelee aivan uusia asiakkaita Jaguarin pariin ja monelle heistä kyseessä on ensimmäinen täyssähköauto. I-PACE on yhdistelmä urheiluauton suorituskykyä, nollapäästöjä, ainutlaatuista hienostuneisuutta ja todellista SUV auton käytännöllisyyttä.

Jaguarin täyssähköauto I-PACE on myös saavuttanut Euro NCAP testissä täyden viiden tähden tuloksen, mikä tekee siitä yhden turvallisimmista autoista markkinoilla. I-PACE:n tulos tarkoittaa, että kaikki Jaguar PACE-perheen SUV-mallit, E-PACE, F-PACE ja I-PACE ovat saavuttaneet täydet viisi tähteä Euro NCAP-testeissä. Tämä kertoo Jaguarin sitoutuneisuudesta valmistaa turvallisia perheautoja. I-PACE on Iso-Britannian suurimman autovalmistajan kymmenes peräkkäinen malli, joka on saavuttanut Euro NCAP-testeissä täydet viisi tähteä.

I-PACE on ansainnut 62 palkintoa vuosi sitten tapahtuneen lanseerauksen jälkeen. Jaguar I-PACE on muun muassa valittu Saksassa, Norjassa ja Iso-Britanniassa vuoden autoksi, BBC:n TopGear magazinen vuoden sähköautoksi, Kiinan vuoden vihreäksi autoksi ja Autobest-lehden ECOBEST-palkinnon saajaksi. Lisäksi Jaguar I-PACE valittiin Geneven kansainvälisen autonäyttelyn aattona Vuoden Autoksi Euroopassa 2019 (European Car of the Year 2019).