Jaguar I-Pace on Vuoden Auto 2019 Euroopassa!

Jaguar I-Pace on Vuoden Auto 2019 Euroopassa!

Jaguar I-PACE on valittu Vuoden Autoksi 2019 Euroopassa (European Car of the Year 2019). Voittaja julkistettiin Geneven kansainvälisen autonäyttelyn aattona järjestetyssä gaalassa. Finaalissa tittelistä taisteli seitsemän ehdokasta.

Täyssähköisen Jaguar I-PACE:n saama Vuoden Auto Euroopassa -titteli on Jaguarille ensimmäinen. Vuoden Auto Euroopassa -titteli on yksi autoalan arvostetuimmista tunnustuksista. Voittajan valitsee tuomaristo, joka koostuu 60 eurooppalaisesta autotoimittajasta 23 eri maasta. Autojen arvostelussa keskitytään muun muassa teknisiin innovaatioihin, muotoiluun, suorituskykyyn ja tehokkuuteen. Yksi tärkeä kriteeri on myös se, miten hyvin auto tarjoaa vastinetta rahalle.
Iso-Britanniassa muotoiltu ja suunniteltu Jaguar I-PACE on jo nyt maailmanlaajuinen myyntimenestys. Asiakkaille on luovutettu jo yli 8000 autoa ja näistä 75% Euroopassa. Jaguar I-PACE on kerännyt kiitosta niin ainutlaatuisella ulkonäöllään kuin erinomaisella ajotuntumallaan. Se on suunniteltu hyödyntämään täysimääräisesti sähköistä voimansiirtoa ja autolle räätälöityä alumiinirakennetta, joka tarjoaa urheiluauton suorituskyvyn ja SUV:n käytännöllisyyden.
Vuoden verran markkinoilla ollut Jaguar I-PACE on jo ennen tätä merkittävää titteliä voittanut 55 palkintoa. Se on valittu Vuoden Autoksi muun muassa Saksassa, Norjassa ja Iso-Britanniassa. BBC:n TopGear-lehti on valinnut Jaguar I-PACE:n Vuoden sähköautoksi, minkä lisäksi se on palkittu Kiinassa vuoden ”vihreänä” autona.
Jaguar I-PACE:ssa lataamisesta on tehty kuluttajalle mahdollisimman helppoa. Jaguarin laajaa yleistä latausverkostoa voi käyttää joko oman sovelluksen tai RFID-avaimen avulla. Jokainen asiakas voi räätälöidä itselleen sopivan paketin, jonka voi maksaa helposti myös yhdellä kuukausittaisella laskulla. Jaguarin latausverkoston kautta kuluttajalla on valittavissa yli 85 000 latauspistettä ympäri Eurooppaa.