Itselataava Toyota Camry Hybrid - ilman kompromisseja

Itselataava Toyota Camry Hybrid - ilman kompromisseja

Uudessa Toyota Camry Hybridissä hienostuneisuus, laatu ja ison sedanin tyylikkyys yhdistyvät Toyotan itselataavan hybridin etuihin ja huippuluokan suorituskykyyn. Toyota on toiminut hybriditeknologian edelläkävijänä jo yli 20 vuoden ajan, ja uudessa Camryssa suorituskyky viedään vieläkin korkeammalle tasolle uuden hybridisukupolven myötä.

Esimerkiksi Camry 2.5 Hybrid Active Business:

  • LänsiAuto huoltoleasing 48 kk / 80 tkm -sopimuksella 575 €/kk, sis. alv.
  • Vapaa autoetu 740 €/kk
  • Käyttöetu 575 €/kk

Camry on ylellinen auto on niin ulkoasun kuin ajettavuudenkin kannalta: edistyneet teknologiaratkaisut, huippuluokan suorituskyky, elegantti muotoilu ja hienostuneet sisätilat eivät jätä toivomisen varaa. Ylellinen Camry Hybrid tarjoaa miellyttävän ajokokemuksen.

Camry Hybrid on saatavana kolmella eri varustetasolla. Active pitää jo sisällään erinomaisen varustelun, kuten esimerkiksi LED-ajovalot, älyavainjärjestelmän, nahkaverhoilun sekä täydellisen Toyota Safety Sense -turvallisuusvarustelun sisältäen mm. mukautuvan vakionopeussäätimen. 

Voimalinjana kaikissa varustelutasoissa on erittäin tehokas (218 hv) mutta vähäpäästöinen (CO2 119 - 127 g/km) 2.5-litraiseen moottoriin perustuva itselataava hybridi. Se tarjoaa vaikuttavaa voimaa ja vääntöä, polttoaineen kulutuksen ja päästöjen pysyessä kuitenkin todella alhaisina. Ajokokemuksen viimeistelee hybridin hiljaisuus sekä matkustamon erinomainen äänenvaimennus. 

Toyotan TNGA-pohjalevylle rakentuvan Camryn kori on erittäin jäykkä ja sen painopiste on matalalla. Kun tähän yhdistetään monivarsituennalla toteutettu takajousitus, on lopputuloksena erittäin tunnokas ja hallittu ajotuntuma. Turvallisuus on tärkeää, ja siksi jokainen Toyota Camry onkin varustettu Toyota Safety Sense -turvavarusteilla. Kameroita ja tutkia hyödyntävä järjestelmä tarkkailee muun muassa liikennemerkkejä ja mahdollisia törmäyksen uhkia tehden jokaisesta matkastasi hiukan rennomman.