Hyödynnä nyt 1 500 € - 2 500 € romutuspalkkio yli 10 vuotta vanhasta autostasi.

Hyödynnä nyt 1 500 - 2 500 euron kampanjaetu uuden auton hankinnassa! Romuttaessasi yli 10 vuotta vanhan, liikennekäytössä olevan auton ja ostaessasi tilalle uuden, vähäpäästöisen auton, saat hyödynnettäväksesi 1 500 - 2500 euron arvoisen alennuksen oston yhteydessä. Kampanja on voimassa elokuun loppuun saakka.

Romutuspalkkio on 1 500 euroa uuden auton hankintaan, jonka hiilidioksidipäästöt ovat enintään 110 g/km. Uusille ladattaville hybdideille, täyssähköautoille tai niille autoille, joiden käyttövoimana on joko kokonaan tai osittain korkeaseosetanoli tai maa- tai biokaasu, ei aseteta päästörajaa ja romutuspalkkio on yhteensä 2 500 euroa.

LänsiAutosta löydät uusien autojen valikoiman jopa yhdeksältä eri merkiltä. Romutuspalkkion voit yhdistää myös kaikkiin voimassa oleviin kampanjoihimme ellei toisin mainita.

Tutustu uusien autojen valikoimaan tästä

Romutuspalkkiokampanjan ehdot lyhyesti:

  • Romutettavan auton pitää olla ensirekisteröity vuonna 2007 tai aiemmin.
  • Uuden auton ja romutettavan auton pitää olla henkilöautoja.
  • Auto tulee luovuttaa kierrätykseen viralliseen vastaanottopisteeseen, josta auton omistaja saa romutustodistuksen. Auton romuttaminen on Suomessa maksutonta. Valtuutettujen vastaanottopisteiden sijainnin voi tarkistaa Suomen Autokierrätyksen kotisivuilta tai puhelinnumerosta 0800 05044.
  • Romutettavan auton on pitänyt olla liikennekäytössä ainakin jonkin aikaa vuoden 2017 aikana ja sen on oltava liikennekäytössä romutushetkellä.
  • Romutuspalkkion voi hyödyntää samasta romutettavasta autosta vain kerran ja yhteen uuteen autoon voi käyttää vain yhden romutuspalkkion.
  • Romutuspalkkio myönnetään vain yksityishenkilölle, joka on omistanut romutettavan auton tai ollut sen haltijana yhtäjaksoisesti ainakin vuoden ajan ennen romutusta.
  • Romutuspalkkio myönnetään vain sellaisen uuden auton hankintaan, jonka CO2-päästöt ovat enintään 110 g/km tai jonka käyttövoimana on joko kokonaan tai osittain korkeaseosetanoli (flexifuel), metaani (maa- tai biokaasu) tai sähkö (täyssähköauto tai ladattava hybridi).
  • Romutustodistus ja uuden auton tilaussopimus on päivätty aikavälille 1.1. - 31.8.2018.

Lue lisää romutuspalkkiokampanjasta tästä