Honda CR-V Hybrid - taloudellinen ja tehokas

Honda CR-V Hybrid - taloudellinen ja tehokas

Hybriditeknologian uranuurtajiin kuuluvan Hondan CR-V Hybrid on ajossa polttomoottoriversioitaan rivakampi. Tiloistaan ja käyttömukavuudestaan kiitosta saaneessa CR-V Hybridissä on ajon aikana itsestään latautuva akusto. Hondan Intelligent Multi-Mode-Drive-järjestelmä säätelee sitä, milloin auto kulkee sähköllä, milloin pelkällä bensamoottorilla ja milloin näiden yhdistelmällä.

LänsiAutosta tuli kesäkuun alussa Suomen suurin Honda-jälleenmyyjä, kun merkin edustus pääkaupunkiseudulle siirtyi LänsiAutolle.

Esimerkiksi CR-V Hybrid Elegance AWD AT:

  • LänsiAuto huoltoleasing 48 kk / 80 tkm -sopimuksella 799 €/kk, sis. alv.
  • Vapaa autoetu 920 €/kk
  • Käyttöetu 755 €/kk

Uusitun alustan ympärille rakennetut aerodynaamiset linjat tekevät viidennen sukupolven CR-V-mallista tosikuljettajien kaupunkimaasturin. Ylellisyyttä huokuvissa väljissä sisätiloissa voit nauttia uusimmista kuljettajan apujärjestelmistä ja infotainment-järjestelmästä mukavasti ja monipuolisesti, kuten CR-V:ssä on totuttu. CR-V Hybridin i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive) -tekniikka tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä ja erinomaista tehokkuutta.

Älykäs i-MMD-tekniiikka (intelligent Multi-Mode Drive) yhdistää kaksi tehokasta sähkömoottoria ja taloudellisen 2,0-litraisen Atkinson-bensiinimoottorin. i-MMD-tekniikka varmistaa, että auto käyttää energiaa aina mahdollisimman tehokkaasti. Niinpä CR-V Hybrid vaihtaa itsenäisesti ja saumattomasti kolmen ajotilan välillä: sähköajo (Electric Drive), hybridiajo (Hybrid Drive) ja polttomoottoriajo (Engine Drive). Liikkeelle lähdettäessä sähkötoimisessa EV Drive -ajotilassa auto antaa äänimerkin, koska ajotila on niin hiljainen. Kuljettaja voi halutessaan maksimoida sähkömoottorilla ajamista painamalla kojelaudan EV Mode -painiketta. Sport Mode tarjoaa urheilullisemman ajokokemuksen.

Honda SENSING -turvallisuusjärjestelmän kehittyneet ominaisuudet pitävät kuljettajan ja matkustajat turvassa:

Aktiivinen törmäyksen varoitusjärjestelmä

  • Mikäli on olemassa mahdollisuus törmätä ajoneuvoon tai jalankulkijaan, järjestelmä hälyttää vaarasta ja vähentää ajonopeutta törmäyksen vaikutusten minimoimiseksi.

Kaistavaroitin

  • Mikäli auto siirtyy pois kaistalta ilman että olet kytkenyt suuntamerkin päälle, järjestelmä hälyttää valo- ja äänimerkein herättääksesi huomiosi.

Tieltä suistumisen ennakointi

  • Tuulilasiin sijoitettu kamera huomaa, jos auto on ajautumassa tieltä ja järjestelmä käyttää sähköistä ohjaustehostinta apunaan korjatakseen hienovaraisesti auton suuntaa. Joissain tilanteissa järjestelmä voi myös jarruttaa automaattisesti.

Kaistavahtijärjestelmä

  • Auttaa sinua pysymään oman kaistasi keskellä vähentäen ajon aiheuttamaa rasitusta, kun sinun ei tarvitse tehdä ohjauksen korjausliikkeitä pitkillä matkoilla ja moottoritiellä.

Liikennemerkin tunnistusjärjestelmä

  • Liikennemerkin tunnistusjärjestelmä havaitsee liikennemerkit ja välittää tiedon sinulle näytöllä. Kerrallaan voidaan näyttää kaksi liikennemerkkiä.

Älykäs nopeudenrajoitin

  • Yhdistää säädettävän nopeusrajoittimen toiminnot liikennemerkin tunnistusjärjestelmään ja asettaa nopeuden automaattisesti siihen nopeusrajoitukseen, jonka liikennemerkin tunnistusjärjestelmä havaitsee.

Mukautuva vakionopeudensäädin alhaisen nopeuden seurannalla

  • Toiminto pitää yllä antamaasi nopeutta ja hidastaa tarvittaessa pitäen välimatkan muuhun liikenteeseen. Mikäli edellä ajava ajoneuvo pysähtyy, järjestelmä vähentää sinun autosi nopeuden pysähdyksiin (AT-mallit), eikä sinun tarvitse jarruttaa. Kun edellä ajava auto lähtee uudelleen liikkeelle, esimerkiksi pieni kaasupolkimen painallus kytkee nopeudensäätimen uudelleen toimintaan.