Asiakastiedote: Koronaviruksen ennaltaehkäisy ja varautuminen LänsiAutossa

Koronaviruksen ennaltaehkäisy ja varautuminen LänsiAutossa

Koronavirusepidemia sekä sen hidastamiseen tähtäävät toimenpiteet vaikuttavat tällä hetkellä meihin kaikkiin. LänsiAuton autotalot – sekä automyynti että huoltopalvelut – ovat avoinna normaalisti. Enterprise-autovuokraamomme palvelee tavalliseen tapaan. Teemme kaikkemme, että asiakaspalvelumme toimii sujuvasti sekä mahdollisimman turvallisesti asiakkaillemme ja henkilökunnallemme myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Olemme LänsiAutossa varautuneet koronaviruksen (COVID-19) ennaltaehkäisyyn viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti. Niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeä asia.

Ohjeita liikkeessämme vieraileville asiakkaille:

  • Noudatathan vieraillessasi erityisen tarkkaa käsihygieniaa – edellytämme samaa myös omalta henkilökunnaltamme. Henkilökuntamme käyttää suojakäsineitä, joita toivomme myös kaikkien asiakkaidemme käyttävän. Myymälässä on tarjolla sekä käsineitä että käsien desinfiointiainetta. Emme kättele missään tilanteessa.

  • Jos tunnet olosi sairaaksi, pyydämme sinua asioimaan kanssamme vain sähköisten kanavien kautta. Pyrimme muutenkin pitämään fyysiset kontaktit mahdollisimman vähäisinä. Kaikkien liikkeidemme yhteystiedot ja reaaliaikainen chat-palvelu verkkosivuiltamme.

  • Olemme sulkeneet asiakkaiden odotustilat sekä poistaneet kahvinkeittimet käytöstä. Olemme lukinneet asiakas-WC:n ja se on avattavissa pyydettäessä. Pyrithän kuitenkin välttämään asiakas-WC:n käyttöä.

  • Olemme tehostaneet siivousrutiinejamme. Puhdistamme virustartunnalle otolliset pinnat kuten muun muassa pöydät, ovenkahvat ja maksupäätteet Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suositusten mukaisesti. Myös esittelyautot ja huollossa olevat autot puhdistetaan ja desinfioidaan entistä perusteellisemmin.

  • Pidäthän muihin ihmisiin viranomaisten suositteleman metrin etäisyyden. Emme järjestä tällä hetkellä kokouksia tai tilaisuuksia.

Haluamme palvella teitä mahdollisimman hyvin olosuhteet huomioon ottaen.

Kiitos yhteistyöstä!

LänsiAuto-konserni

Alensimme vuokra-autojen hintoja - nyt auto päiväksi alk. vain 9,99 €!

Auton vuokraaminen on helppoa Enterprisen kautta! Auto päiväksi, viikonlopuksi tai ehkä kuukaudeksi?

Tarjoamme nyt maalis- ja huhtikuun ajan kaikki vuokra-autot tuntuvasti alennetuin kampanjahinnoin! Näin edullisesti et vuokra-autoa muualta saa - auto päiväksi alkaen vain 9,99 € ja kuukaudeksi vain 299 eurolla.

TUTUSTU TARJOUKSEEN