< Takaisin

Hyödynnä romutuspalkkio sekä muut erinomaiset asiakasedut Toyota-mallistoon!


Romuta yli 10 vuotta vanha autosi ja hanki tilalle uusi Toyota enintään 110 g/km CO2-päästöllä nyt huikein asiakasedun! 1 500 euron romutuspalkkion lisäksi rahoitamme kaupat romutuskampanjan yhteydessä 0,9 % korolla ilman muita kuluja.* Tervetuloa hyödyntämään edut ja löytämään sinulle sopivin Toyota-malli laajasta valikoimasta Espoon liikkeeseemme!  

Lisäksi kaikkiin Auris-malleihin sekä Yaris Edition -malliin Winter Pack 0 €. 
Paketti sisältää talvirenkaat kevytmetallivanteilla, metalli- tai premiumvärin sekä tekstiilimatot.

Hanki esimerkiksi uusi Yaris – käsirahana toimii vain romutuspalkkio 1 500 €!

 

ESIMERKKILASKELMA: Toyota Yaris 1.0 VVT-i Edition 5ov: Auton normaali hinta 15 703,27 € (sis. toimituskulut 600 €). Auton hinta alennusten jälkeen 14 903,27 €. ETUSI: Winter Pack 0 € + kampanja-alennuksena valtion romutuskampanjaetu 1 500 €. 

TOYOTA JOUSTO kk-erä 155 €. Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 40 tkm.  Käsiraha 1 150 €. Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 6 818 €.  Korko 0,90 %. Todellinen vuosikorko 0,90 %. Luototettava määrä 13 753,27 €.  Luoton ja kustannusten yhteismäärä 13 753,27 € + 370,91 € = 14 124,18 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä  Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa. Toyota Rahoituskasko sisältää liikennevakuutuksen ja kaskovakuutuksen, jota voi täydentää lisäturvilla. 
Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike. 

Winter Pack 0 € -tarjous koskee Yaris 1.0 VVT-i Edition -mallin uusia tilauksia. 0,9 % korkotarjous on voimassa vain romutuskampanjan yhteydessä. Edut koskevat uusia asiakastilauksia (vain yksityistilauksia) ja ovat voimassa rajoitetun ajan. Kuvassa Auris Touring Sports Hybrid Black Edition ja Yaris Hybrid Style. 

Romutuspalkkiokampanjan ehdot lyhyesti:

  • Romutettavan auton pitää olla ensirekisteröity vuonna 2007 tai aiemmin.
  • Uuden auton ja romutettavan auton pitää olla henkilöautoja.
  • Auto tulee luovuttaa kierrätykseen viralliseen vastaanottopisteeseen, josta auton omistaja saa romutustodistuksen.
  • Romutettavan auton on pitänyt olla liikennekäytössä ainakin jonkin aikaa vuoden 2017 aikana ja sen on oltava liikennekäytössä romutushetkellä. 
  • Romutuspalkkion voi hyödyntää samasta romutettavasta autosta vain kerran ja yhteen uuteen autoon voi käyttää vain yhden romutuspalkkion.
  • Romutuspalkkio myönnetään vain yksityishenkilölle, joka on omistanut romutettavan auton tai ollut sen haltijana yhtäjaksoisesti ainakin vuoden ajan ennen romutusta.
  • Romutuspalkkio myönnetään vain sellaisen uuden auton hankintaan, jonka CO2-päästöt ovat enintään 110 g/km tai jonka käyttövoimana on joko kokonaan tai osittain korkeaseos­etanoli (flexifuel), metaani (maa- tai biokaasu) tai sähkö (täyssähkö­auto tai ladattava hybridi).
  • Romutustodistus ja uuden auton tilaussopimus on päivätty aikavälille 1.1. - 31.8.2018.
Lisää romutuspalkkiokampanjasta: romutuskampanja.fi

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö – ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.