< Takaisin ajankohtaista-sivulle

Hyödynnä nyt 1 500 € - 2 500 € romutuspalkkio yli 10 vuotta vanhasta autostasi.


Hyödynnä nyt 1 500 - 2 500 euron kampanjaetu uuden auton hankinnassa! Romuttaessasi yli 10 vuotta vanhan, liikennekäytössä olevan auton ja ostaessasi tilalle uuden, vähäpäästöisen auton, saat hyödynnettäväksesi 1 500 - 2500 euron arvoisen alennuksen oston yhteydessä. Kampanja on voimassa elokuun loppuun saakka.

Romutuspalkkio on 1 500 euroa uuden auton hankintaan, jonka hiilidioksidipäästöt ovat enintään 110 g/km. Uusille ladattaville hybdideille, täyssähköautoille tai niille autoille, joiden käyttövoimana on joko kokonaan tai osittain korkeaseosetanoli tai maa- tai biokaasu, ei aseteta päästörajaa ja romutuspalkkio on yhteensä 2 500 euroa.

LänsiAutosta löydät uusien autojen valikoiman jopa yhdeksältä eri merkiltä. Romutuspalkkion voit yhdistää myös kaikkiin voimassa oleviin kampanjoihimme. Tutustu esimerkiksi Opel Astra -malliston ajankohtaisiin tarjouksiin tästä. Etusi uuteen Astraan romutuskampanjalla jopa 4 570 euroa!
Romutuspalkkiokampanjan ehdot lyhyesti:

  • Romutettavan auton pitää olla ensirekisteröity vuonna 2007 tai aiemmin.
  • Uuden auton ja romutettavan auton pitää olla henkilöautoja.
  • Auto tulee luovuttaa kierrätykseen viralliseen vastaanottopisteeseen, josta auton omistaja saa romutustodistuksen.
  • Romutettavan auton on pitänyt olla liikennekäytössä ainakin jonkin aikaa vuoden 2017 aikana ja sen on oltava liikennekäytössä romutushetkellä. 
  • Romutuspalkkion voi hyödyntää samasta romutettavasta autosta vain kerran ja yhteen uuteen autoon voi käyttää vain yhden romutuspalkkion.
  • Romutuspalkkio myönnetään vain yksityishenkilölle, joka on omistanut romutettavan auton tai ollut sen haltijana yhtäjaksoisesti ainakin vuoden ajan ennen romutusta.
  • Romutuspalkkio myönnetään vain sellaisen uuden auton hankintaan, jonka CO2-päästöt ovat enintään 110 g/km tai jonka käyttövoimana on joko kokonaan tai osittain korkeaseos­etanoli (flexifuel), metaani (maa- tai biokaasu) tai sähkö (täyssähkö­auto tai ladattava hybridi).
  • Romutustodistus ja uuden auton tilaussopimus on päivätty aikavälille 1.1. - 31.8.2018.
Lisää romutuspalkkiokampanjasta: romutuskampanja.fi

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö automyyntiimme – ja myyjämme on yhteydessä liikkeen aukioloaikana puolen tunnin sisällä.