< Takaisin ajankohtaista-sivulle

Tee autokaupat nyt ja maksa ensimmäinen erä vasta maaliskuussa 2018!


Tehdessäsi autokaupat nyt voit siirtää osamaksun ensimmäistä eräpäivää jopa puolella vuodella täysin kuluttomasti ja korottamasti! Kun hankit auton nyt, maksat siis ensimmäisen erän vasta maaliskuussa 2018 tai aikaisemminkin niin halutessasi. Auton koko kauppahinta on myös mahdollista maksaa ilman kuluja milloin tahansa ensimmäisen kuuden kuukauden aikana. Lyhennysvapaa on hyödynnettävissä kaikkiin vaihto- ja esittelyautoihin sekä uusiin Opeleihin sekä Nissaneihin maanantaihin 25.9. saakka. Toimi siis pian!


Turvaa vaihtoautollesi huolettomat ajokilometrit LänsiAuto Safe -sopimuksella, joka kattaa laajasti mahdolliset äkilliset ja odottamattomat viat ensimmäisen 12 kuukauden tai 20 000 kilometrin aikana vain 590 eurolla. Lue lisää LänsiAuto Safe -sopimuksesta täällä.
LänsiAuto Outlet: suuri erä autoja jopa 0 % korolla
Tätä edullisempaa rahoitustarjousta saa jo hakea! Mukana vähän ajettuja yksilöitä, autoja kaikista hinta- ja kokoluokista sekä esittelyautoja.
 

Esittelyautot
Esittelyautovalikoimastamme löydät lähes uusia, vähän ajettuja autoyksilöitä.

Automaattivaihteiset vaihtoautot
Ota ajonautinnosta kaikki irti ja helpota ajamista automaattivaihteistolla.


Maastoautot
Vaihtoauto-osastomme maastureista löytyy potentiaalia vaativampiinkin ajo-olosuhteisiin.Tarjous koskee yksityishenkilöiden tekemiä tilaus-  ja kauppasopimuksia 25.9.2017 saakka. Rahoituksen myöntää Danske Finance Oy, Televisiokatu 1, 00240 Helsinki. Edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä ja kaskovakuutusta.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö automyyntiimme – ja myyjämme on yhteydessä liikkeen aukioloaikana puolen tunnin sisällä.