< Takaisin

Tykkää Auto-Bilin Facebook-sivusta ja voita kuvan Opel Corsa!


Oletko jo ehtinyt tutustumaan Auto-Biliin, käytettyjen autojen kauppaan erikoistuneeseen uuteen autoliikeketjuumme? Auto-Bil on osa LänsiAuto-konsernia ja ketjun ensimmäinen liike avattiin kesällä 2016 Helsingin Herttoniemeen. Toukokuussa avaamme jo seitsemännen Auto-Bilin Jyväskylään!  

Auto-Bilin nopean kasvun kunniaksi olemme käynnistäneet arvonnan, jossa voit nyt voittaa vuosimallin 2015 Opel Corsan omaksesi! Mikäli saamme yli 20 000 tykkääjää Auto-Bilin Facebook-sivulle heinäkuun loppuun mennessä, arvomme kuvan auton kaikkien sivusta tykänneiden kesken. Palkintoauton sijaan voittaja voi myös valita 10 000 euron arvoisen lahjakortin, joka on käytettävissä koko Auto-Bilin autovalikoimaan! Auto-Bilin Facebook-tykkääjänä löydät aina tuoreimmat vaihtoautotarjoukset ensimmäisten joukossa ja pääset seuraamaan Auto-Bilin arkipäiviä sekä myyjien että asiakkaidemme näkökulmasta.
Auto-Bil on uusi, käytettyihin autoihin keskittyvä autoliikeketju, joka palvelee tällä hetkellä Helsingissä, Kirkkonummella, Lappeenrannassa, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla. Me tarjoamme sinulle parasta, henkilökohtaista palvelua sekä satoja vaihtoautoja aina edullisella hinnalla. Ostamme ja otamme vaihdossa vastaan sekä vanhempia hyväkuntoisia autoja että uudempia, vähän käytettyjä autoja. Ostamme myös muita rekisteröityjä moottoriajoneuvoja, kuten veneitä ja moottoripyöriä. Tarjoa rohkeasti, meiltä saat aina oikeat hinnat. Tutustu laajaan valikoimaan osoitteessa www.auto-bil.fi.