< Takaisin


Helpota kesän logistiikkaa LänsiAuton vuokra-autolla, jonka saat nyt kuukaudeksi käyttöösi edulliseen 590 euron kampanjahintaan.* Kampanjahinta koskee erää AB-kokoluokan autoja (mm. Opel Corsa) ja ne ovat vuokrattavissa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Hämeenlinnan, Lahden, Turun ja Vantaan LänsiAutoista touko-, kesä-, heinä- ja elokuun ajaksi.

Autoja on tällä kampanjahinnalla vain rajoitettu erä, joten tee varaus vaikka heti; juuri haluamallesi päivämäärävälille. Varauksen voit tehdä kätevästi nettisivujemme sähköisen varauskalenterin kautta tai ottamalla yhteyttä sinua lähimpään vuokraamoomme. Varauskalenteriin sekä vuokraamoidemme yhteystietoihin pääset klikkaamalla alla olevaa linkkiä.
LänsiAuton vuokra-autot ovat aina ajanmukaisia, asianmukaisesti vakuutettuja ja auton saat vuokralle jo kolmesta vuokratunnista eteenpäin. Vaihtoehtoja eri kokoluokista löytyy valikoimastamme runsaasti ja autoihin on saatavilla tarvittaessa myös useita lisävarusteita, kuten esimerkiksi navigaattori, koroketyyny tai turvaistuin.
*Kampanjahinta sisältää 2 000 ajokilometriä (kuukauden vuokra-aika). Kesäautoa voit käyttää vain Suomessa.


Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö – ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.