< Takaisin ajankohtaista-sivulle

Tutustu LänsiAuton vaihtoautovalikoimaan ja hyödynnä erinomaiset edut jo tänään – 1 % korko erään autoja.


LänsiAuton vaihtoautovalikoima on ainutlaatuisen monipuolinen. Löydät meiltä aina satoja vähän ajettuja, lähes uusia autoyksilöitä, joiden tehdastakuu on usein vielä voimassa – sekä edullisempia vaihtoehtoja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Lisäksi tarjoamme nyt suuren erän vaihtoautoja ja esittelyautoja vain 1 % rahoituskorolla.* Rahoitustarjous on voimassa lauantaihin 21.1. saakka. Tervetuloa autokaupoille LänsiAutoon!


Tutustu koko vaihto- ja esittelyautovalikoimaamme alla ja jätä meille yhteydenottopyyntö Sinua kiinnostavasta autosta jo tänään:


Automaattivaihteiset vaihtoautot
Ota ajonautinnosta kaikki irti ja helpota ajamista automaattivaihteistolla.

Tutustu tästä.


Nelivetoiset vaihtoautot
Voimaa ja tehoa löydät kattavasta nelivetovalikoimastamme.

Tutustu tästä.

Maastoautot
Vaihtoauto-osastomme maastureista löytyy potentiaalia vaativampiinkin ajo-olosuhteisiin.

Premium-vaihtoautot
Meiltä löydät kattavan valikoiman ylellisiä premium-vaihtoautoja, kun kaipaat elämääsi pientä luksusta.


*Rahoitusesimerkki: auton kokonaishinta 20 000 €, perustamiskulu 195 €, käsiraha / vaihtoauto 2 000 €, luottoaika 60 kk, suurempi viimeinen erä 4 500 €, rahoituskorko 1 %, käsittelypalkkio 10 € / kk, kk-erä 251,78 €, luoton määrä 18 195 €, luotto + luottokustannukset yhteensä 19 560,04 €, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 2,41 %. Edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä ja kaskovakuutusta. Rahoituksen myöntää esim. Danske Finance Oy, Kaupintie 3, 00440 Helsinki, y-tunnus 2526683-3. Tarjoukset koskevat yksityishenkilöiden tekemiä uusia kauppasopimuksia ja ovat voimassa vaihto- ja esittelyautovalikoimaan kampanja-aikana 31.1.2017 saakka.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö automyyntiimme – ja myyjämme on yhteydessä liikkeen aukioloaikana puolen tunnin sisällä.